Hopp til innholdet
REN arkitektur har vært med å starte Vier Arkitekter. Vier er et landsdekkende arkitektfelleskap dannet gjennom et samarbeid mellom REN, GNIST, KONTUR, SØR, SG & CO, og VOLUM. Med over 70 ansatte fordelt på ni kontorer i Norge, og en samlet omsetning på over 100 millioner, tilbyr Vier tjenester innenfor alle arkitektfaglige områder, og har erfaring med et bredt spekter av prosjekter. Kontorene i Vier er opptatt av å skape bærekraftige, funksjonelle og estetiske bygg som beriker livene til menneskene som bruker dem.
Bakgrunnen for samarbeidet ligger i en tro på at det finnes noen unike kvaliteter i de lokale, uavhengige kontorene som vi ønsker å bevare og videreutvikle. Samtidig ser vi at det i flere sammenhenger, eksempelvis offentlige anbudsprosesser, er behov for større tyngde og kapasitet enn det som er naturlig å ha for et uavhengig kontor av vår størrelse. Gjennom fellesskapet blir vi en gruppe med kompetanse og antall ansatte som kan sammenligne seg med de aller største fagmiljøene innen arkitektur i Norge. På denne måten bevarer vi vår lokalkunnskap, tilhørighet og den fleksibiliteten overfor oppdragsgiver som er forbundet ved å være liten og uavhengig. Arkitektene i Vier bor og lever tett på prosjektene de er med på å utvikle. De utformer varige bygg i trivelige miljøer på en ansvarlig måte fordi de lever der.
Vi ser frem til å bruke vår tilknytning til Vier til å øke vår kompetanse og utveksle erfaring på en måte som kommer alle våre oppdragsgivere til gode!
Les mer på vierarkitekter.no

Har du en idé eller et prosjekt du trenger hjelp til å utvikle?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Kontakt oss