Hopp til innholdet

Kokleheia Amfi

Bolig og fritid

Sted

Kristiansand

Årstall

Pågående

Oppdragsgiver

Kokleheia Eiendom AS

Kontaktperson

Gordon Röwer

Areal

7450 m2

Faser/status

Under bygging

Tjenester

ARK og SØK
Alle faser

Vi har fått lov til å utvikle et prosjekt der absolutt alle leiligheter får svært gode solforhold, og i tillegg svært god utsikt. Dette er sjeldent.
Tomten er dramatisk og unik der den ligger vestvendt på østsiden av Otra med storslagen utsikt over byen, med domkirka og Odderøya i bakgrunnen, mot vest over Egs-jordene og de ærverdige gamle bygningene ved sykehuset. Sist, men ikke minst er utsikten nordover svært naturskjønn, der Otra kommer glidende nedover i et trangt elvelandskap mellom skogkledde heier.
Ved utforming av de 60 leilighetene har vi derfor vært svært opptatt av at alle beboere vil få oppleve tomtens unike beskaffenhet og den viktige kontakten med vannet.
Vårt overordnede mål har vært at beboerne skal bli stolt av leiligheten sin og ha lyst til å tilbringe tid i sitt nye hjem. Stue/kjøkken er derfor utformet med store vinduer mot vest, slik rommet nærmest blir en balkong i landskapsrommet. Videre er har vi jobbet intensivt for å finne gode og plasseffektive løsninger.  Leilighetene varierer i størrelse, men alle er utformet med nennsom hånd. Flere av leilighetene har egen privat avdeling der soverommene og leilighetens andre bad er plassert. I andre leiligheter omkranser soverommene oppholdsrommet, noe som gir stor areal effektivitet.

Har du en idé eller et prosjekt du trenger hjelp til å utvikle?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Kontakt oss